Obavještavamo roditelje/staratelje koji imaju djecu doraslu za upis u prvi razred školske 2021./2022. Godine da će se prijave za upis u prvi razred vršiti na sljedeći način:

  • Prijave će se vršiti od 6.4. do 30.4. 2021.godine
  • Za prijavu je dovoljno popuniti podatke iz Upisnog lista koji je prilog ovog poziva. Upisni list možete dostaviti putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., putem pošte na adresu škole: Osnovna škola „ Ivan Goran Kovačić“ Gojevići – Fojnica, Gojevići 38, 71275 Gojevići ili u tajništvo škole svakim radnim danom od 9 do 12 sati.
  • O terminima dostavljanja ostale dokumentacije škola će blagovremeno obavijestiti roditelje/skrbnike.

Napominjemo da su školski obveznici sva djeca koja do 1. lipnja 2021.godine navršavaju 6 godina života. Ministarstvo obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa KSB, uz pismeni zahtjev roditelja/staratelja djeteta i preporuke Povjerenstva za upis učenika u prvi razred, može dopustiti da obvezno školovanje počne jednu godinu ranije ili kasnije, ako je to u najboljem interesu djeteta.

O točnom datumu testiranja, odnosno procjenjivanja sposobnosti djece za upis u prvi razred, kao i o liječničkom pregledu (koji je otkazan zbog pogoršane epidemiološke situacije u našoj općini), roditelji će biti blagovremeno obavješteni.

Ravnateljica škole
Mirjana Golub, prof.

Upisni-list-I.-razred.pdf