Školska 2019./2020. godina imala je svoj specifičan kraj.

Kako se dosta toga toga planiranog nije moglo uraditi, tako i sam kraj školske godine nije bio po planu. Posebno su tu tužnu situaciju osjetili učenici završnih odjela. Učenici devetih razreda nisu mogli organizirati prigodno druženje povodom rastanka sa svojim prijateljima, nisu imali svečanu dodjelu diploma kako su to ranije radili. Ipak nisu zaboravljeni. Njihov trud i uspjeh se prepoznaje i u teškim situacijama i vremenima. Tako je i ove godine naš načelnik Sabahudin Klisura, na nešto drugačiji način, ali jednako svečano i lijepo, pohvalio i nagradio učenike generacije osnovnih škola u općini Fojnica. Načelnik je upriličio prijem u svom kabinetu za najbolje učenike, njihove razrednike, pedagoge i ravnatelje. Nesebično je odvojio vrijeme za našu djecu, svakome dao priliku da kaže svoje planove za dalje, da si međusobno čestitaju i druže.

Uz sokić i ugodno druženje učenicima su se obratili i ravnatelji škola, koji su uputili čestitke i dobre savjete za dalje, a načelnik je uručio novčane nagrade.

Najbolji učenici OŠ „I.G.K.“ Gojevići - Fojnica su: Lana Čuturić, Anto Oroz, Vlatka Oroz i Ana Knežević. Poslije zajedničkog fotografiranja uputili su se svojim domovima i ponosnim roditeljima.

fotografije