Dragi učenici i roditelji,

u ponedjeljak 7.9.2020. počinje nastava za sve učenike naše škole, to jest redovita nastava će se organizirati i za učenike razredne nastave (od I. do V. razreda) i za učenike predmetne nastave (od VI. do IX. razreda) uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera zaštite (nošenje zaštitne maske, držanje socijalne distance).

Učenici koji pripadaju ranjivim skupinama ili s kroničnim oboljenjima, mogu po zahtjevu roditelja, a uz odluku liječnika,  ostati kod kuće i za njih će se organizirati nastava na daljinu.

 Do početka nastave informirat ćemo vas o konkretnim uputama načina ulaska u školu, realizaciji nastave, vremenu održavanja sati, prijevozu učenika, preuzimanju udžbenika i ostalim aktivnostima i obvezama.

Molimo roditelje da ne žure s nabavkom udžbenika jer će za sve učenike biti osigurani besplatni udžbenici koje je dodijelilo nadležno Ministarstvo. Sve dodatne informacije koje se odnose na udžbenike učenici će dobiti u tijeku prvog tjedna nastave.

 Očekuje nas jedno novo razdoblje, molimo učenike i roditelje da budu strpljivi, hrabri, pozitivni, optimistični i da zajedničkim snagama i pozitivnom energijom započnemo novu školsku godinu.

 Ravnateljica škole

 Mirjana Golub, prof.