Obaviještavamo roditelje/staratelje koji imaju djecu doraslu za upis u prvi razred školske 2020./2021. godine da će se upis u Osnovnu školu „Ivan Goran Kovačić“ Gojevići – Fojnica vršiti na sljedeći način.

  • Upis će se vršiti od 10.4. do 30.4. S ciljem zaštite zdravlja djece, roditelja/staratelja i ostalih sudionika procesa upisa učenika, prijave djece za upis vršit će se putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili pozivom na broj telefona (063 251 031) Nine Bošnjak, pedagogice.
  • Za prijavu je dovoljno popuniti podatke iz Upisnog lista koji je prilogu ovog poziva. To možete učiniti u tel. kontaktu s pedagogicom ili već popunjen dostaviti putem navedenoga e-maila.
  • O terminima dostavljanja ostale dokumentacije (rodni list djeteta, liječničko uvjerenje) škola će blagovremeno obavijestiti roditelje/skrbnike kada se za to steknu uvjeti.

 Napominjemo da su školski obveznici sva djeca koja do 1.lipnja 2020. godine navršavaju 6 godina života. Ministarstvo obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa KSB, uz pismeni zahtjev roditelja/staratelja djeteta i preporuke Povjerenstva za upis učenika u prvi razred, može dopustiti da obvezno školovanje počne jednu godinu ranije ili kasnije, ako je to u najboljem interesu djeteta.

 Pozivamo roditelje da blagovremeno izvrše ovu svoju zakonsku obvezu kako bi škola imala dovoljno vremena da se kvalitetno pripremi za prijem prvačića i početak nove školske godine, za koju se nadamo da će početi u normalnim uvjetima i okolnostima.

 Ravnateljica škole

Mirjana Golub, prof.

  UPISNI OBRAZAC u pdf-u