Sukladno Kalendaru rada osnovnih i srednjih škola, koje Nastavni plan i program izvode na hrvatskom jeziku, za šk. 2019./2020. god. (broj: 03-38-563/2019-2, od 7.6.2019.) i Smjernicama nadležnog Ministarstva (broj: 03-31-12/20-15, od 6.4.2020.), obavještavamo učenike, roditelje i djelatnike da proljetni odmor učenika počinje 9.4.2020. godine (četvrtak), a završava 17.4.2020. godine (petak).

Učenje na daljinu (on-line nastavu) nastavljamo 20.4.2020. godine, a dotad vam želimo ugodne blagdane u krugu svojih najdražih, da se dobro odmorite kao i da nam ostanete dobro i zdravo!

Koristimo priliku i da se zahvalimo učenicima i njihovim roditeljima na suradnji te da vas podsjetimo da se za pomoć i podršku u učenju na daljinu slobodno možete obratiti pedagogici škole Nini Bošnjak na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Također vam je na raspolaganju naš nastavnik Informatike Marijo Filipović putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., ukoliko imate tehničkih problema.

Sva ostala pitanja koja se ne odnose direktno na nastavu i nisu u domeni škole, učenici i roditelji mogu zatražiti putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem Facebook stranice Učenje na daljinu SBK-KSB, koju je nadležno Ministarstvo kreiralo kako bi bilo na raspolaganju učenicima i roditeljima.

Svima vam sretan Uskrs i svako dobro!

 

Ravnateljica škole

Mirjana Golub, prof.